skip to Main Content

Keratherapy

Keratinebehandeling in Zeist

Hairdesign d’Arcade in Zeist (Utrecht) biedt een effectieve keratinebehandeling aan voor dof en futloos haar. Keratherapy voedt het haar van binnenuit, met zacht, glanzend en gezond haar als resultaat.

Wat is keratine?

Keratine is een lichaamseigen eiwit, wat voorkomt in de huid en haren van mensen en veel diersoorten. Keratinemoleculen bevatten een hoog percentage aan zwavelhoudende aminozuren. Deze aminozuren zorgen voor een stevige structuur.

Wat doet keratine voor het haar?

Keratine versterkt het haar, geeft het extra glans en maakt het gladder en pluisvrij. De keratinebehandeling en producten van Keratherapy zullen nooit de zwavelbruggen in het haar verbreken of de structuur van het haar permanent veranderen.

Is een keratinebehandeling een straightener of relaxer?

Nee, de keratinebehandeling van Keratherapy zijn verbeterende behandelingen voor het haar. Deze behandelingen maken het haar sterker, gezonder, glanzend en vooral veel gemakkelijker handelbaar en indien gewenst iets steiler, maar het zijn geen relaxers. Het haar zal niet 100% steil worden door deze behandeling.

De effecten van keratine zullen geleidelijk uit het haar verdwijnen door wasbeurten en slijtage. Slijtage is het gevolg van borstelen, stylen, het gebruik van verzorgingsproducten met sulfaten en sodium chloride, kleuringen en de gevolgen van zon en chloor- en zeewater.

Voor het behoud van de mooie resultaten van een keratinebehandeling adviseren we de Keratherapy Moisture shampoo en Moisture conditioner aan. Ook de shampoo en conditioner uit de Keratherapy Volume Collection zijn erg fijn. Deze verzorgingsproducten bevatten geen sulfaten en sodium chloride, maar zijn verrijkt met antioxidanten, plant extracten en natuurlijk keratine.

Zijn de keratinebehandelingen – en producten geschikt voor ieder haartype?

Ja, de behandelingen kunnen worden toegepast op alle haartypen, incl. chemisch behandeld haar (gekleurd, relax), beschadigd haar door zon, zee- of chloorwater, maar ook op natuurlijk haar. De verzorgings- en styling producten van Keratherapy zijn eveneens geschikt voor alle haartypen.

Hoe vaak is een keratinebehandeling te herhalen?

U kunt de verschillende keratinebehandelingen zo vaak herhalen als u wilt, maar voor advies op maat, raden wij u aan dit met uw Keratherapy stylist te bespreken.

Wanneer kan ik het beste een keratinebehandeling doen, voor of na een kleuring?

Dit is afhankelijk van om welk type behandeling het gaat. Voor optimaal resultaat van zowel de kleur als de keratinebehandeling, adviseren wij het haar circa een week voorafgaand aan de behandeling te (laten) kleuren. Wanneer u besluit na de keratinebehandeling uw haar te (laten) kleuren, dan adviseren wij u dit ook minimaal een week na de keratinebehandeling te (laten) doen.

Wilt u weten welke behandeling het beste bij u past? Onze stylisten adviseren u graag.

Maak een afspraak bij Hairdesign d’Arcade!

Hairdesign d’Arcade is een luxe kapper in Zeist en biedt behandelingen voor vrouwen en mannen aan. Benieuwd naar onze merken en behandelingen? Maak vandaag nog een afspraak!

Back To Top