skip to Main Content

Merken bij Hairdesign d’Arcade

Bij Hairdesign d’Arcade maken we gebruik van innovatieve en hoogwaardige merken, waaronder KEVIN.MURPHY, GOLD, Mediceuticals, Keratherapy en 18.21 Man Made

KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY is opgericht door Kevin Murphy, een van de meest gevraagde haarstylisten van de wereld. Hij werkte samen met toonaangevende fotografen en maakte naam door zijn styling voor internationale edities van Vogue, Harper’s Bazaar, Marie Claire en Vanity Fair. Kevin Murphy staat bekend om zijn iconische ‘beach hair’ looks.

Milieuvriendelijk & dierproefvrij

De producten van KEVIN.MURPHY zijn voor mannen en vrouwen geschikt. Daarnaast is de gehele lijn van KEVIN.MURPHY milieuvriendelijk. De verpakking is recyclebaar en biologisch afbreekbaar en er worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt,  die op een duurzame en innovatieve manier worden geoogst. KEVIN.MURPHY is door PETA gekwalificeerd als cruelty free, omdat de producten niet op dieren getest worden. In deze video wordt uitgelegd hoe KEVIN.MURPHY zich inzet voor het milieu.

GOLD Professional Haircare

GOLD Professional Haircare is ontstaan vanuit passie en liefde voor het kappersvak. Het merk combineert jarenlange ervaring op het gebied van productontwikkeling met de expertise van toonaangevende stylisten en scheikundigen uit Scandinavië. Daarbij deelt iedereen dezelfde visie voor futuristische haarproducten.

Ook bij GOLD Professional Haircare zijn alle producten milieuvriendelijk. Het merk liet zich voor de producten inspireren door de beste natuurlijke geuren en de texturen van voedsel, en er wordt vrijwel uitsluitend gemaakt van hernieuwbare en duurzame grondstoffen, zoals essentiële oliën, plantenextracten en natuurlijke antioxidanten. De GOLD-collectie is een verwennerij van innovatieve en multifunctionele producten.

Mediceuticals

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Mediceuticals is vooraanstaand in het aanbieden van FDA goedgekeurde hoofdhuid- en haarbehandeling voor professionals. Mediceuticals is ontwikkeld door een dermatologische wetenschapper die de meest geavanceerde farmaceutische methoden en natuurlijke grondstoffen hebben verwerkt en toegepast. Alle producten zijn hierdoor mild voor haar en hoofdhuid.

Mediceuticals kan bij de aanpak van de volgende haar- en hoofdhuidproblemen helpen:

  • Gevoelige hoofdhuid
  • Psoriasis
  • Eczeem
  • Roos
  • Berg
  • Vet haar
  • Dunner wordend haar
  • Meer volume

Keratinebehandeling

Hairdesign d’Arcade biedt een keratinebehandeling met de producten van Keratherapy aan. De keratinebehandeling versterkt het haar, geeft het extra glans en maakt het gladder en pluisvrij.

18.21 Man Made

18.21 Man Made is een merk met karakter. De naam verwijst naar het 18e en 21ste amendement van de Amerikaanse grondwet, waarin de drooglegging tijdens de Roaring Twenties werd vastgelegd en weer werd opgeheven. De tijd van illegale whisky en gesoigneerde heren in strak gesneden maatpakken, van gleufhoeden en glad gekamd haar. De tijd dat verzorgde, modieuze mannen eerder regel dan uitzondering waren. Producten van 18.21 Man Made worden gebruikt bij behandelingen voor mannen, maar zijn ook los te koop in de salon.

18.21 Man Made bij Hairdesign d'Arcade in Zeist

Maak een afspraak bij Hairdesign d’Arcade!

Hairdesign d’Arcade is een luxe kapper in Zeist en biedt behandelingen voor vrouwen en mannen aan. Benieuwd naar onze merken en behandelingen? Maak vandaag nog een afspraak!

Back To Top