skip to Main Content

Merken bij Hairdesign d’Arcade

Bij Hairdesign d’Arcade maken we gebruik van innovatieve en hoogwaardige merken, waaronder KEVIN.MURPHY, Mediceuticals, Keratherapy en 18.21 Man Made

KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY is opgericht door Kevin Murphy, een van de meest gevraagde haarstylisten van de wereld. Hij werkte samen met toonaangevende fotografen en maakte naam door zijn styling voor internationale edities van Vogue, Harper’s Bazaar, Marie Claire en Vanity Fair. Kevin Murphy staat bekend om zijn iconische ‘beach hair’ looks.

Milieuvriendelijk & dierproefvrij

De producten van KEVIN.MURPHY zijn voor mannen en vrouwen geschikt. Daarnaast is de gehele lijn van KEVIN.MURPHY milieuvriendelijk. De verpakking is recyclebaar en biologisch afbreekbaar en er worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt,  die op een duurzame en innovatieve manier worden geoogst. KEVIN.MURPHY is door PETA gekwalificeerd als cruelty free, omdat de producten niet op dieren getest worden. In deze video wordt uitgelegd hoe KEVIN.MURPHY zich inzet voor het milieu.

Haarkleuring met KEVIN.MURPHY

COLOR.ME is een kleurlijn met glanzende en multidimensionale haarkleuren ontstaan vanuit Kevin Murphy’s visie om session werk en fashion samen te brengen. Wat er in de tube zit, is net zo belangrijk als de kleur die wordt gecreëerd. Daarmee heeft KEVIN.MURPHY een haarverf gecreëerd die voor het milieu en onze klanten minder schadelijk is.

PPD- en ammoniakvrij

COLOR.ME is een parabeen-, PPD- en ammoniakvrije kleurlijn op basis van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en is bovendien cruelty free. We vervangen waar mogelijk chemische stoffen voor natuurlijke ingrediënten. De basis van COLOR.ME bestaat dan ook uit ingrediënten zoals honing, shea boter, aloë vera en granaatappel. Daarnaast maakt COLOR.ME gebruik van de innovatieve Molecular Couple Guarantee technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat alle moleculen gekoppeld worden waardoor er minder kans is op kleurvervaging, allergische reacties en het beschadigen van het haar en hoofdhuid.

Ingrediënten

Ieder ingrediënt heeft zijn eigen functie. Honing bevat aminozuren en proteïnen die het haar opbouwen en versterken. Shea boter herstelt en versterkt het haar van binnenuit. Granaatappel is een sterk antioxidant met een anti-aging eigenschap. Het beschermt tegen kleurvervaging en biedt UV-bescherming. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat COLOR.ME zacht is voor het haar en de hoofdhuid.

Mediceuticals

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Mediceuticals is vooraanstaand in het aanbieden van FDA goedgekeurde hoofdhuid- en haarbehandeling voor professionals. Mediceuticals is ontwikkeld door een dermatologische wetenschapper die de meest geavanceerde farmaceutische methoden en natuurlijke grondstoffen hebben verwerkt en toegepast. Alle producten zijn hierdoor mild voor haar en hoofdhuid.

Mediceuticals kan bij de aanpak van de volgende haar- en hoofdhuidproblemen helpen:

  • Gevoelige hoofdhuid
  • Psoriasis
  • Eczeem
  • Roos
  • Berg
  • Vet haar
  • Dunner wordend haar
  • Meer volume

Keratinebehandeling

Hairdesign d’Arcade biedt een keratinebehandeling met de producten van Keratherapy aan. De keratinebehandeling versterkt het haar, geeft het extra glans en maakt het gladder en pluisvrij.

18.21 Man Made

18.21 Man Made is een merk met karakter. De naam verwijst naar het 18e en 21ste amendement van de Amerikaanse grondwet, waarin de drooglegging tijdens de Roaring Twenties werd vastgelegd en weer werd opgeheven. De tijd van illegale whisky en gesoigneerde heren in strak gesneden maatpakken, van gleufhoeden en glad gekamd haar. De tijd dat verzorgde, modieuze mannen eerder regel dan uitzondering waren. Producten van 18.21 Man Made worden gebruikt bij behandelingen voor mannen, maar zijn ook los te koop in de salon.

18.21 Man Made bij Hairdesign d'Arcade in Zeist

Maak een afspraak bij Hairdesign d’Arcade!

Hairdesign d’Arcade is een luxe kapper in Zeist en biedt behandelingen voor vrouwen en mannen aan. Benieuwd naar onze merken en behandelingen? Maak vandaag nog een afspraak!

Back To Top