skip to Main Content

Over Hairdesign d’Arcade

Great hair happens by appointment.

Bij Hairdesign d’Arcade zetten wij onze passie, expertise en liefde voor het vak in voor de ultieme salonbeleving. In de high-end kapsalon in het centrum van Zeist heerst een warme en toegankelijke sfeer, wat van ieder salonbezoek een unieke ervaring maakt.

Hairdesign d'Arcade, luxe kapper in Zeist

Visie Hairdesign d’Arcade

Hairdesign d’Arcade onderscheidt zich door haar oog voor detail en het vermogen om zich in te leven in de lifestyle van de klant, zodat het haar de individu kan benadrukken, complementeren en versterken. Het haar moet een weerspiegeling zijn van het karakter, zodat u zelfverzekerd en stralend de salon verlaat.

Een unieke salonbeleving

Wij bieden u graag een unieke salonbeleving. Hairdesign d’Arcade biedt een oase van luxe en ontspanning, al houden wij graag rekening met de lifestyle van onze klanten. Voor klanten met een strakke agendaplanning is het bijvoorbeeld mogelijk om aan de grote tafel in de salon uw laptop open te slaan en gebruik te maken van ons wifi-netwerk. De keuze van de behandeling en de producten worden persoonlijk en op maat met u besproken. Wij werken met verschillende producten en merken, waaronder KEVIN.MURPHY, Gold, Mediceuticals, Keratherapy en 18.21 Man Made.

Hairdesign d'Arcade - luxe kapper in Zeist

Relaxruimte

Betreed onze relaxruimte en kom tot rust tijdens een uitgebreide wasmassage. Onze infrarood lampen en relaxte loungemuziek zorgen ervoor dat u de drukte van het dagelijks leven los kunt laten.

Barberhoek

Hairdesign d’Arcade is zowel een dames- als herenkapper in Zeist. In onze barberhoek besteden we veel aandacht aan de verzorging en behandeling van baarden, klassieke en zakelijke herencoups en de laatste trends. Maak kennis met de speciale en stoere herenproductenlijn 18.21 Man Made voor de beste verzorging en styling thuis.

Dames- en heren: kapper in Zeist
Kapper in Zeist - Monique van Baal

Monique van Baal

Hairdesign d’Arcade is in 2002 opgericht door Monique van Baal. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in vooraanstaande salons, ligt het openen van haar eigen salon in het verlengde van haar passie voor het vak. De salon heeft haar de ruimte geboden om haar creativiteit en oog voor detail nog verder te ontwikkelen. Dit komt onder andere tot uiting in haar deelname aan de Coiffure Awards, waarvoor zij meerdere keren is genomineerd voor diverse categorieën. Monique denkt graag ‘out of the box’ en haar liefde voor avant garde is terug te zien in haar edgy creaties. Ze haalt inspiratie uit reizen, natuur en verschillende culturen. Ook fashion, food, kunst en interieur spelen een belangrijke rol.

Naast haar werk in de salon, ondersteunt Monique diverse merken in het geven van professionele trainingen en het ontwikkelen van nieuwe collecties en concepten. Regelmatig staat zij op het podium tijdens grote shows, zowel nationaal als internationaal. Monique is daarnaast als international art director betrokken bij het team van Gold. In 2018 is haar grote droom in vervulling gegaan en verhuisde de salon naar een nieuw pand in Zeist. De aankoop en verbouw van de nieuwe salon heeft het voor haar mogelijk gemaakt om een unieke salonbeleving te creëren. Samen met haar team bouwt zij haar droom elke dag verder uit.

Team Hairdesign d’Arcade

Het hechte team van Hairdesign d’Arcade bestaat uit getalenteerde en betrokken stylisten. Susan is al ruim vijftien jaar de drijvende kracht achter Hairdesign d’Arcade. De creativiteit van Jantine is ongekend en ook zij is meerdere keren genomineerd voor de Coiffure Awards. Mariska is als topstylist onmisbaar in het team en vindt het belangrijk dat mind, body en hair in balans zijn. De getalenteerde Wout wordt bij Hairdesign d’Arcade opgeleid tot stylist.

Monique van Baal - kapper Zeist

Monique van Baal

Creative director & owner

“Style is personal.
It has nothing to do with fahion.
Fashion is over quickly.
Style is forever

Wout

Upcoming talent

“Dream big,
work hard,
stay focused &
surround
yourself with
good people”

Susan - Hairdesign d'Arcade

Susan

Top stylist & salon manager

“The sign
of a beautiful
person is that
they always see
beauty in others”

Alwin

Top stylist

“Create your own style …
let it be Unique
for yourself
and yet identifiable
for others

Jantine - kapper Zeist

Jantine

Top stylist & creative colorist

“Don’t be
afraid of being
different
be afraid of
being the same
as everyone else”

Aidin

Upcoming talent

“Diversity is
a great force
towards creativity”

Kapper In Zeist - Hairdesign D'Arcade

Maak een afspraak bij Hairdesign d’Arcade!

Kapper in centrum van Zeist

Hairdesign d’Arcade is een luxe kapper in Zeist en biedt behandelingen voor vrouwen en mannen aan. Benieuwd naar onze merken en behandelingen? Maak vandaag nog een afspraak!

Gelieve bij annulering van uw afspraak even te bellen naar de salon.
Onder nummer 030 691 6639.

Back To Top