skip to Main Content
Monique’s Collectie “Recarnation Of Hair” Scoort (inter)nationaal

Monique’s collectie “Recarnation of Hair” scoort (inter)nationaal

Wat heeft deze Avant Garde Collectie van Monique van Baal een geweldige reis gemaakt.

Met de serie “Recarnation of Hair” ging Monique wederom een stap verder in het neerzetten van deze ware Avant Garde haar kunstcollectie.

In deze serie werkte Monique samen met designer Bjorn van den Berg, fotograaf Ivo de Kok, visagist Niels Jansen en collega Jantine van Luttikhuizen.

Het was een geweldige verrassing dat zij wederom vorig jaar maart werd genomineerd voor deze inzending voor de Coiffure Awards. Helaas ging net als vele andere events dit niet door in 2020 en was het wachten op wanneer dit wel zou kunnen doorgaan en de winnaars bekend zouden worden gemaakt.

In de tussentijd zat Monique niet stil en deed mee aan de prestigieuze IBI Awards in New York met deze serie. Hierbij behaalde Monique met 1 foto de eerste prijs voor de Best Creative/Unconventional Categorie. Met nog 1 foto behaalde zij de tweede plaats voor Best Avant Garde/ Hair art. Geweldig om deze twee plaatsen te behalen in een grote internationale competitie in de beauty industrie.

 

Na dit mooie avontuur was er wederom een verrassing voor Monique op internationaal gebied. De collectie “Reincarnation of hair” werd 2 maal genomineerd als gehele Avant Garde Collectie finalist bij The One Shot Hair Awards en als 1 One Shot Finalist in Austin, Texas. Dit is een van de grootste internationale haar shows wereldwijd. Uit 311,000 inzendingen gekozen en genomineerd worden in 2 categorieën is geweldig. Helaas is Monique niet in de prijzen gevallen en neemt wel weer een mooie herinnering mee.

 

Eindelijk was het dan zover voor de Coiffure Awards 2020/21. Op 12 september ging het gala door in een bescheiden setting. Monique heeft met haar wereldcreatie een tweede plaats behaald. Hier mag zij ontzettend trots op zijn.

Back To Top