skip to Main Content
Monique Van Baal Genomineerd Voor Coiffure Award 2014

Monique van Baal genomineerd voor Coiffure Award 2014

Monique van Baal, eigenaresse en master-styliste van Hairdesign d’Arcade te Zeist, is voor de 5e keer op rij genomineerd voor de prestigieuze kappersprijs, de Coiffure Award.

De jury van de Coiffure Award 2014 bestond dit jaar uit spectaculaire namen zoals topfotograaf Carli Hermès, 3-voudig Belgium Hairdresser of the Year Toni Kalin, topvisagiste Ellis Faas en Hester Wernert-Rijn, Hairdresser of the Year 2011 & 2012.

Dit jaar is Monique genomineerd in de categorie “Dames” voor de regio Utrecht-Gelderland-Zuid Holland.

Monique heeft ook dit keer samengewerkt met stylist en designer Bjorn van den Berg, bekend van de styling in diverse tv-programma’s zoals “Goede Tijden, Slechte Tijden”, “The Voice of Holland” en was hij ook verantwoordelijk voor de styling van de videoclip “Louder” van Sharon Doorson en de waanzinnige show van Berni Ottjes voor L’Oreal Professional op de Mercedes¬Benz Fashionweek 2014.

De fotografie lag ook dit jaar weer in handen van de fashion fotografe Karolien Damstra. Zij deed o.a. de fotografie van Tommy Hillfiger en zij was verantwoordelijk voor de alom bekende “The United Stripes Cabin Crew Charity Calendar”.

Op zondag 11 mei is de spannende ontknoping van de Coiffure Award 2014. In Amsterdam-RAI worden dan de winnaars bekend gemaakt tijdens een spectaculaire gala-avond. O.a. alle genomineerden, BN’ers en pers zijn aanwezig om hét kappersevent mee te maken.

Back To Top