skip to Main Content
Monique Winnaar One Shot Hair Awards 2022

Monique winnaar One Shot Hair Awards 2022

De one shot hair awards is een van de grootste internationale kappers competities in de wereld. Meer dan 80 landen doen er jaarlijks mee en meer dan 300.000 inzendingen met uiteenlopende disciplines en collecties in het kappersvak.

In 2021 werd Monique 2 maal genomineerd met haar  “Recarnation of Hair”  voor zowel de gehele One shot finalist collectie alsmede voor de One shot finalist One Shot. Door de Covid pandemie kon Monique dat jaar niet de uitnodiging aannemen om naar Texas te komen.

Dit jaar werd Monique wederom genomineerd en dit maal met haar uitdagende en adembenemende collectie “Frozen.”

Elke nominatie ronde kwam ze dichterbij de One Shot Award en uiteindelijk stond Monique in de Top 5 als finalist. Deze keer kon Monique wel deze internationale show, de BTC SHOW, bijwonen in Orlando, Florida en wint zij deze internationale prestige award.

Monique nam de One Shot Hair awards als Avant-Garde winnaar in ontvangst van Antoinette Beenders (Senior Vice President Global Artistry Aveda) en Mary Rector (founder behindthechair, oneshothairawards en btcuniversity). Beide een groot voorbeeld voor Monique.

Monique: “ik had het gehoopt maar totaal niet aan zien komen toen ik mijn naam werd genoemd. Het tentoongestelde talent is immens, dus alleen de allerbeste kappers collecties die goed doordachte concepten, verbeeldingskracht, flair, technische vaardigheid, perfecte uitvoering en geschiktheid en prachtige fotografie demonstreren, kunnen als prijswinnaar worden gekozen. Er was zoveel talent dat zelfs toen ik de collectie in de top 5 zag staan,naast de geweldige werken van o.a Sylvestre Finold en Efin Davies, tijdens de show ik dacht deze win ik niet. Toen hoorde ik mijn naam en mocht ik deze geweldige award in ontvangst nemen. Ik voel mij echt een winnaar.”

In deze serie werkte Monique samen met:
Designer: Bjorn van den Berg
Fotograaf: Ivo de Kok
Visagist: Niels Jansen
Assistant: Jantine van Luttikhuizen
Modellen: Devon Fleurbaay, Sanne Jansen, Lianne S.

 

Back To Top