skip to Main Content
Monique Van Baal Wederom Dubbel Genomineerd Voor De Coiffure Award 2016

Monique van Baal wederom dubbel genomineerd voor de Coiffure Award 2016

Monique van Baal, eigenaresse en master-styliste van Hairdesign d’Arcade op de Slotlaan te Zeist, is voor de 6e keer op rij genomineerd voor de Coiffure Awards. En niet met een maar zelfs met twee nominaties!

Voor deze prestigieuze kappersprijs, is zij dit jaar genomineerd in de categorie “Dames” en “Avantgarde”.

De dames-serie kreeg de naam “The Warriors”. Een titel die tijdens het proces werd geboren. Monique: “Ik wilde graag een rauwe maar op een zeer fashion gerichte collectie maken. Het resultaat is uiteindelijk stoer, edgie maar met een vrouwelijke touch en allure. Precies wat ik voor ogen had!”

“Renaissance Poetry” is de naam die de Avantgarde-serie niet zomaar kreeg.

Monique: “Met deze collectie heb ik zo’n andere kant van mijzelf kunnen laten zien door kleurrijk en out of the box te denken en te werken en ook hier fashion hoog in het vaandel te hebben”.

Monique heeft voor deze productie samengewerkt met fotograaf Richard Monsieurs, visagiste Angelique Stapelbroek, stylist & designer Bjorn van den Berg en haar collega Jantine Luttinkhuizen, waar zij al vanaf haar eerste deelname nauw mee samenwerkt.

Op de vraag of Monique met deze deelname wezenlijk iets anders heeft gedaan dan andere jaren, antwoordde zij: “We waren een team, een eenheid waarbij de samenwerking enorm werd versterkte maar het was ook een team die ervoor zorgde dat ik mijn hart heb kunnen volgen. Ik was al tijdens de shoot zo blij met de resultatn en dit topteam!”.

De nominaties van Monique door de jaren heen zijn:

Nominatie Coiffure Award 2011: Categorie dames
Nominatie Coiffure Award 2012: Categorie Pers Award
Nominatie Coiffure Award 2013: Categorie Dames én Avantgarde
Nominatie Coiffure Award 2014: Categorie Dames
Nominatie Coiffure Award 2015: CategorieDames

Op zondag 1 mei 2016 vindt tijdens een feestelijk gala in Studio 21 te Hilversum, de uitreiking plaats van de diverse awards.

Back To Top